Jouw voordeel,bij Vomar!,undefined
Jouw voordeel,bij Vomar!,undefined
Jouw voordeel bij Vomar! Reageer op onze vacatures

Wat bieden wij?

Onze medewerkers zijn de reden van ons succes. Daarom bieden wij hen het beste voordeel. Naast de voordelen die je hieronder vindt, zie je bij elke vacature nog extra voordelen. We streven naar een fijne werkomgeving waar iedereen positief met elkaar samenwerkt. Je krijgt volop ruimte om door te groeien en carrière te maken. Want jullie succes is ook ons succes!

Wat kenmerkt werken bij Vomar?

Korte lijnen en snel schakelen, dat kenmerkt het werken bij Vomar. Dit is ook nodig om bij te blijven met de dynamiek van de supermarktbranche. We willen namelijk continu de laagste prijs, de beste kwaliteit en de snelste service aanbieden. Daarnaast krijg je veel ruimte om eigen ideeën uit te voeren en draag je zelf de verantwoordelijkheid voor je werkzaamheden.

Scoor een wervingsbonus

Onze collega's zijn onze beste ambassadeurs. Zorg jij ervoor dat een vriend, vriendin, familielid of een kennis bij ons start? Dan is dit niet alleen erg gezellig, maar je ontvangt ook een mooie wervingsbonus. Bekijk hieronder de hoogte van de wervingsbonus per functie die je bij ons aandraagt.

Functie Wervingsbonus
Hulpkracht € 50,-
Verkoopmedewerker € 50,-
Teamleider € 1.500,-
Groente & Fruit Manager € 2.500,-
Assistent Supermarktmanager € 2.500,-
Supermarktmanager € 3.000,-

* Uitbetaling vindt plaats indien de nieuwe collega zijn/haar dienstverband na de proeftijd voortzet.

Bekijk hieronder jouw voordeel