Werken in onze,bakkerij?,undefined
Werken in onze,bakkerij?,undefined
Werken in onze bakkerij? Toon alle vacatures

Werken in onze bakkerij

Wekelijks gaan er miljoenen broden door onze bakkerij heen. Van klein brood tot groot brood. Onze broodafdeling bestaat dan ook uit een uniek assortiment met ons Molenaersbrood en Robberbrood als grootste trots. Er wordt veel aandacht besteed aan onze producten, samen met onze 85 collega’s. Elke dag zorgen we weer voor vers brood in onze winkels. Doordat we alle grondstoffen zelf inkopen en op maat produceren, kunnen we de kosten laag houden en zo de beste kwaliteit voor de laagste prijs aanbieden. Onze klanten komen speciaal voor ons brood naar Vomar toe. Dankbaar werk dus, daar word jij toch ook blij van?

Fijne werkomgeving

In de bakkerij werken we met moderne lijnmachines. Elk onderdeel van de lijn heeft een eigen medewerker. Zo staan onze bakkers bij het deeg, houden de lijnoperators in de gaten hoe de kwaliteit van het brood is en of de machines goed lopen en gaat het brood vervolgens naar de inpakkers. Het is er altijd lekker warm en het team bestaat stuk voor stuk uit gedreven collega’s. Daarnaast ruikt het er altijd super lekker. Dag in, dag uit werken in de geur van vers brood. Heerlijk toch!

Fijne werkomgeving

Werk waar je blij van wordt

Ons brood wordt gemaakt met ambacht. Onze medewerkers hebben een passie voor brood. Wanneer er ’s ochtends op de ‘start’ knop wordt gedrukt, begint de dag en is het tijd om de handen uit de mouwen te steken. Het proces van het rijzen van het brood is dan gestart, dus er is geen tijd meer om stil te staan.
Werk waar je blij van wordt

In onze bakkerij kun je vroeg beginnen. Wanneer je om 05:00 uur start, ben je optijd klaar om de rest van de dag leuke dingen te doen. Er zijn ook dagen dat je wat later kunt beginnen, namelijk om 13:00 uur. Kom je te werken op de inpakafdeling? Dan werk je in ploegendiensten van 07:30 – 15:30 uur en van 15:30 – 23:30 uur. Deze diensten worden goed afgewisseld.

Voor iedereen hebben we een baan in de bakkerij. Steek je handen uit de mouwen op onze inpakafdeling of pas je bakkerskennis toe bij het maken van het deeg. Heb je nog weinig ervaring? Dan leren we het je graag! Jij kunt je snel opwerken als je bij ons start in de bakkerij.

Goed geld verdienen

Alle collega’s in onze bakkerij doen een fantastische job, daarom is een goed salaris dik verdiend! We zijn transparant in onze salarissen. Bij de vacatures staan altijd salarisindicaties en hieronder zie je diverse lonen bij elkaar ter illustratie. Alle salarissen zijn o.b.v. een werkweek van 40 uur. We betalen iedere periode van 4 weken je salaris uit, 13 keer per jaar in totaal dus.

Functie Salaris per 4 weken* Salaris per maand*
Operator Bakkerij Tot € 2.950 Tot € 3.200
Monteur Technische Dienst € 2.750 - € 3.750 € 2.980 - € 4.062

*Salarissen o.b.v. werkweek van 40 uur, exclusief vakantiegeld en eventuele emolumenten en toeslagen. Salaris is afhankelijk van werkervaring en gebaseerd op de bijbehorende cao. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze salarisindicaties.

Ontwikkel- en promotiekansen

Bij Vomar ben je altijd in beweging. In beweging tijdens je werk, maar ook je ontwikkeling staat nooit stil. We promoten namelijk graag dat onze collega’s hun talenten verder bij ons kunnen ontwikkelen. Doe ervaring, kennis en kunde op en leer elke dag van je collega’s. Je krijgt bij ons de vrijheid om eigen initiatief te nemen en veel eigen verantwoordelijkheid. Zo haal je het beste uit jezelf!

Bij Vomar hebben we niet alleen de beste promoties voor onze klanten. Wil je echt carrière maken? Dan investeren we ook graag in je met ons opleidingsaanbod en bieden we volop promotiekansen. Je kunt op kosten van Vomar verschillende cursussen en opleidingen volgen. Ook kun je gemakkelijk een vervolg stap maken naar een nieuwe functie binnen het team.

Op ieder niveau hebben we superleuke banen

Ben je minimaal 18 jaar oud en zoek je een leuke baan? Solliciteer dan gelijk! Heb je al ervaring en zoek je een leidinggevende rol? Bekijk dan onze managementfuncties eens!

Bekijk de vacature
Technische dienst
Bekijk de vacature