Aan de slag,op ons,hoofdkantoor!
Aan de slag,op ons,hoofdkantoor!
Aan de slag op ons hoofdkantoor! Toon alle vacatures

Welkom op ons hoofdkantoor

De snelste service. Dat garanderen we onze klanten in de winkels. Maar de snelste én de beste service willen we ook onze collega’s in de winkels garanderen. Dat doen we op ons hoofdkantoor in Alkmaar, dat we ook wel ons ‘Servicecentrum’ noemen. Met zo’n 150 gedreven professionals zorgen we voor topservice zodat de collega’s in de winkels hun werk fijn doen én klanten voordelig en prettig boodschappen doen. En met succes! Vomar is al jaren één van de snelst groeiende supermarkten van Nederland!

Werk waar je blij van wordt

Het hoofdkantoor

Met wekelijks 1.400.000 klanten en een jaaromzet van ruim 1 miljard euro verwacht je misschien een mega-kantoor. Ja, we hebben een modern en gezellig kantoor, maar mega is het zeker niet. We werken juist met kleine teams waardoor we heel veel afwisseling kunnen bieden in het werk.

Het hoofdkantoor

Geen dag is hetzelfde

Zo hebben we bijvoorbeeld geen afdeling folder, online of huismerk. Dat valt gewoon allemaal onder de Marketingafdeling en daar is één collega verantwoordelijk voor al deze onderdelen. We geven onze collega’s namelijk graag snel veel verantwoordelijkheid. Zo word je zelf eigenaar van je werk, leer je het meest én heb je er het meeste plezier in.
Geen dag is hetzelfde

Geen dag is hetzelfde. Het ene moment werk ik aan een kerstmagazine, vervolgens sta ik op een fotoset.

- Bo, Content Manager

Fijn kantoor

Aan de Opaalstraat in Alkmaar vind je ons kantoor. Samen met het distributiecentrum en de productiebedrijven. We houden namelijk van korte lijntjes. De deuren staan altijd open en iedereen loopt bij elkaar binnen, van directeur tot assistent. We hebben een fijne kantine waar we gezellig met elkaar lunchen en regelmatig borrelen. En op dinsdag sporten we samen naast het kantoor tijdens de gratis Vomar bootcamp.

Fijn kantoor

Tastbaar en dankbaar werk

Vandaag bedacht, morgen meteen toegepast. Je kan met jouw ideeën direct impact maken. Bij Vomar kan dat snel, we zijn flexibel en je ziet meteen je resultaat. En daarmee maak je impact op miljoenen mensen. Want uiteindelijk moet ieder huishouden boodschappen doen en hoe leuk als jij er voor zorgt dat ze dat voordelig en fijn kunnen doen?

Vandaag bedacht, morgen meteen toegepast

Goed geld verdienen

Alle collega’s op ons hoofdkantoor doen een fantastische job, daarom is een goed salaris dik verdiend! Daarbovenop bieden we nog diverse éxtra voordelen.

We zijn transparant in onze salarissen. Bij de vacatures staan altijd salarisindicaties en hieronder zie je diverse lonen bij elkaar ter illustratie. Alle salarissen zijn o.b.v. een werkweek van 40 uur. We betalen iedere periode van 4 weken je salaris uit, 13 keer per jaar in totaal dus.

Functie Salaris per 4 weken* Salaris per maand*
HR Medewerker Tot €3.250 Tot € 3.521
Medewerkers Operations Support Tot €3.250 Tot € 3.521
Marketing en Communicatie Medewerker Tot € 3.500 Tot € 3.792
Assistent Categorie Manager € 2.700 - € 3.850 € 2.925 - € 4.171
Categorie Manager € 4.500 - € 6.500 € 4.875 - € 7.042
Applicatiebeheerder Tot € 5.500 Tot € 5.958

*Salarissen o.b.v. werkweek van 40 uur, exclusief vakantiegeld en eventuele emolumenten en toeslagen. Salaris is afhankelijk van werkervaring en gebaseerd op de bijbehorende cao. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze salarisindicaties.

Ontwikkel- en promotiekansen

We promoten graag dat onze collega’s hun talenten verder bij ons kunnen ontwikkelen. Doe ervaring, kennis en kunde op en leer elke dag van je collega’s. Je krijgt bij ons de vrijheid om eigen initiatief te nemen en veel eigen verantwoordelijkheid. Zo haal je het beste uit jezelf!

Bij Vomar hebben we niet alleen de beste promoties voor onze klanten. Wil je echt carrière maken? Dan zorgen we voor intensieve begeleiding en geven je de kans om al snel meer verantwoordelijkheid te dragen. Ook investeren we graag in je met een passende opleiding.

Op ieder niveau hebben we superleuke banen

Zie jij het wel zitten om carrière te maken op ons hoofdkantoor? Of zit je nog op school en ben je op zoek naar een stage in de retailbranche? Bekijk dan onze vacatures!

Bekijk alle vacatures
Alle functies
Bekijk alle vacatures