Werken in onze,slagerij?,undefined
Werken in onze,slagerij?,undefined
Werken in onze slagerij? Toon alle vacatures

Werken in onze slagerij

150 verschillende producten. Bestaande uit vlees, vleeswaren en worsten. Van onze eigen grillworst tot vers gesneden Ierse biefstuk. Wij maken alles zelf in onze eigen slagerij met zo’n 50 collega’s. Samen zorgen we ervoor dat deze producten de volgende ochtend vers in de winkels liggen. Doordat we alle grondstoffen zelf inkopen en op maat produceren, kunnen we de kosten laag houden en zo de beste kwaliteit voor de laagste prijs aanbieden. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat klanten speciaal voor ons vlees naar de winkel komen. Dankbaar werk dus, daar word jij toch ook blij van?

Hyper moderne slagerij

Vomar heeft een eigen slagerij die bij ons hoofdkantoor op de Opaalstraat in Alkmaar ligt. In 2024 wordt de slagerij volledig vernieuwd. Een nieuwe werkplek met de allernieuwste machines. Hierdoor kunnen we ons beter bezighouden met ambacht en worden andere werkzaamheden geautomatiseerd. Wij zien nog volop groeimogelijkheden in het leveren van goede kwaliteit vlees. Daarom investeren we hier graag in.

Hyper moderne slagerij

Werk waar je blij van wordt

De hele dag door werken met het verste vlees en de nieuwste technieken. ’s Ochtends komen de orders vanuit de winkels binnen. De machines worden klaar gezet en het vlees wordt voorbereid. Staat alles klaar? Dan kunnen we aan de slag! Het vlees dat vandaag gemaakt wordt, ligt morgen bij onze winkels in de schappen.

Daarnaast kom je te werken in een supergezellig team, die allemaal een passie hebben voor werken met de beste kwaliteit vlees.

Werk voor iedereen

Onze slagerij is vanaf ’s ochtends vroeg open. Je kunt om 6 uur al beginnen, zodat je weer optijd klaar bent en de rest van de dag alle tijd hebt om leuke dingen te doen. Voor iedereen hebben we super leuke banen in de slagerij! Start op het kantoor en verdiep je in de functies productontwikkeling of kwaliteit. Ga je liever met je handen aan de slag? Dan kun je starten aan de productielijnen, als operator of als ontvangstmedewerker. Jij kunt je snel opwerken als je bij ons start in de slagerij

Werk voor iedereen

Goed geld verdienen

Alle collega’s in onze slagerij doen een fantastische job, daarom is een goed salaris dik verdiend! We zijn transparant in onze salarissen. Bij de vacatures staan altijd salarisindicaties en hieronder zie je diverse lonen bij elkaar ter illustratie. Alle salarissen zijn o.b.v. een werkweek van 40 uur. We betalen iedere periode van 4 weken je salaris uit, 13 keer per jaar in totaal dus.

Functie Salaris per 4 weken* Salaris per maand*
Slager Tot € 2.250 Tot € 2.437
Operator Slagerij Tot € 2.450 Tot € 2.654
Monteur Technische Dienst € 2.750 - € 3.750 € 2.980 - € 4.062
Teamleider Slagerij € 3.500 - € 4.500 € 3.790 - € 4.875

*Salarissen o.b.v. werkweek van 40 uur, exclusief vakantiegeld en eventuele emolumenten en toeslagen. Salaris is afhankelijk van werkervaring en gebaseerd op de bijbehorende cao. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze salarisindicaties.

Ontwikkel- en promotiekansen

Bij Vomar ben je altijd in beweging. In beweging tijdens je werk, maar ook je ontwikkeling staat nooit stil. We promoten namelijk graag dat onze collega’s hun talenten verder bij ons kunnen ontwikkelen. Doe ervaring, kennis en kunde op en leer elke dag van je collega’s. Je krijgt bij ons de vrijheid om eigen initiatief te nemen en veel eigen verantwoordelijkheid. Zo haal je het beste uit jezelf!

Bij Vomar hebben we niet alleen de beste promoties voor onze klanten. Wil je echt carrière maken? Dan investeren we ook graag in je met ons opleidingsaanbod en bieden we volop promotiekansen. Ieder jaar volg je korte opfrismodules op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Zo ben jij continu op de hoogte van de vereisten op dit gebied. Daarnaast kun je op kosten van Vomar verschillende aanvullende cursussen en/of opleidingen volgen. Ook kun je gemakkelijk een vervolgstap maken naar een nieuwe functie binnen het team.

Op ieder niveau hebben we superleuke banen

Ben je minimaal 18 jaar oud en zoek je een leuke baan? Solliciteer gelijk! Heb je al ervaring en zoek je een leidinggevende rol? Bekijk dan onze managementfuncties eens! We hebben ook diverse kantoorbanen binnen de slagerij.

Bekijk de vacature
Technische dienst
Bekijk de vacature