Ontwikkel- en promotiekansen

Ontwikkel- en promotiekansen

Ontdek je talent en leer elke dag van je collega’s. Wil je carrière maken? Dan investeren we ook graag in je met ons uitgebreide opleidingsaanbod en bieden volop promotiekansen. Dus ben jij ook dol op promoties? Dan ben je bij Vomar als klant én collega aan het juiste adres.

Wist je dat al onze directeuren ooit zijn begonnen als hulpkracht in de supermarkt? Zoals bijvoorbeeld Jim Zwanenburg.

Bij Vomar gaan we voor groei. Groei jij met ons mee? Vomar biedt volop ontwikkelmogelijkheden. Wil jij werken en leren? Haal in 1,5 jaar tijd je mbo-diploma of in 2 jaar tijd je hbo-diploma.

De voordelen:

 • De kosten van de opleiding betalen wij*
 • De theorie pas je direct toe in de praktijk
 • Na het behalen van de opleiding ontvang jij een landelijk erkend diploma
 • Samen met Vomar-collega's in één lesgroep
 • Persoonlijke begeleiding vanuit het opleidingsinstituut en Vomar
 • Naast het leren goed verdienen!

*Het afsluiten van een studiekostenovereenkomst is onderdeel van de inschrijfprocedure

Mbo opleiding

Volg onze opleiding mbo-3 Retailspecialist of mbo-4 Retailmanager

 • De lesdagen vinden plaats in ons eigen opleidingslokaal in Alkmaar of op een andere opleidingslocatie. We houden rekening met je reisafstand.
 • De opleiding bieden we aan in samenwerking met NCVB bedrijfsopleidingen.
Mbo opleiding

Hbo opleiding

Volg onze hbo duale opleiding, Ondernemerschap & Retailmanagement Associate Degree

 • De lesdagen vinden plaats in ons eigen Opleidingslokaal in Alkmaar in combinatie met de locatie van NHL Stenden in Amsterdam.
 • De opleiding bieden we aan in samenwerking met NHL Stenden.
Hbo opleiding

Aanmelden?

Interesse in één van de opleidingen? Meld je aan via jouw leidinggevende of solliciteer op een van de openstaande functies. Zo kun je, naast bij ons werken, ook een opleiding volgen!

Welke opleiding past bij jou? Zie hieronder welke opleiding bij welke functie past!

 • Mbo 3 Retailspecialist: Verkoopmedewerker, Teamleider
 • Mbo 4 Retailmanager & Hbo Ondernemerschap & Retailmanagement Ad: Groente & Fruit Manager. Assistent Supermarktmanager, Supermarktmanager

Iedereen kan bij ons doorgroeien. Voor je het weet ben je van hulpkracht de nieuwe directeur geworden. Maar er zijn meerdere routes die naar ‘Rome’ leiden. We kijken altijd naar jouw ambities, kwaliteiten en waar je blij van wordt bij het bepalen van je carrièrepad. Hieronder zie je enkele voorbeelden ter inspiratie.

Investeer in je toekomst

Als medewerker krijg je toegang tot het platform Lekkerbezig. Voor iedereen in de winkel, op ons hoofdkantoor en in ons distributiecentrum (die meer dan 12 uur per week werkt), is er een budget beschikbaar. Volg een training voor je werk of voor jezelf. Jij kiest zelf waar je mee aan de slag wilt gaan!

Investeer in je toekomst

De Vomar carrièreborrel

Wil jij weten wat alle carrière- en doorgroeimogelijkheden zijn bij Vomar? Kom dan naar onze carrièreborrel in het AFAS Stadion! Tijdens deze borrel kun jij jezelf op de kaart zetten en laten zien dat je super gemotiveerd bent om door te groeien bij Vomar. De borrel wordt meerdere keren per jaar georganiseerd en is in een gezellige, informele setting. Benieuwd wanneer de volgende carrièreborrel is? Mail carriereborrel@vomar.nl.

Lees het verhaal van Carmen

De Vomar carrièreborrel

Groei door het volgen van een training! Wij bieden verschillende trainingen aan, zodat jij je kunt blijven ontwikkelen. Interesse? Vraag naar de mogelijkheden bij je leidinggevenden.

BHV (Bedrijfshulpverlening)

 • Bij het volgen van de training Bedrijfshulpverlening leer je eerste hulp te verlenen bij ongevallen, brandbestrijdingstechnieken, reanimeren en snel te reageren op noodsituaties.

SVH (Sociale Hygiëne)

 • Lijkt het jou leuk om in de Slijterij te werken? Dan kun je de training Sociale Hygiëne volgen. De training bereid je voor op het verantwoord en professioneel omgaan met de verkoop van alcohol.

Verzuimcasustraining

 • Als Leidinggevende heb je kennis en vaardigheden nodig om het verzuim te beheren en te verlagen. De training geeft je inzicht in de theorie en praktijk door middel van casussen uit de praktijk.

Hef- en reachtruck

 • Lijkt het jou leuk om in het Distributiecentrum te werken? Dan kun je de training Heftruck en/ of Reachtruck volgen.

LEV! (Leiderschap en Vomar)

 • Als Leidinggevende werk je samen met je team om het succes van Vomar verder uit te bouwen. Om je daarin te ondersteunen bieden wij LEV! trainingen aan. Samen met andere leidinggevenden van Vomar volg je verschillende modules op het gebied van leiderschap- en teamontwikkeling. Na het volgen van de training LEV! sta je nog sterker als Leidinggevende.