Ontwikkel- en promotiekansen

Ontwikkel- en promotiekansen

Ontdek je talent en leer elke dag van je collega’s. Wil je carrière maken? Dan investeren we ook graag in je met ons uitgebreide opleidingsaanbod en bieden volop promotiekansen. Dus ben jij ook dol op promoties? Dan ben je bij Vomar als klant én collega aan het juiste adres.

Wist je dat al onze directeuren ooit zijn begonnen als hulpkracht in de supermarkt? Zoals bijvoorbeeld onze Financieel Directeur Jim Zwanenburg.

Of je carrière nu net van start gaat of je op zoek bent naar een volgende stap. Bij Vomar zijn er voor iedereen volop mogelijkheden om te blijven leren. Leren van je collega’s bij je dagelijkse werkzaamheden, maar ook bieden we een divers opleidingspakket.

Mbo opleiding via Vomar
Wil je leren en jezelf ontwikkelen voor je huidige functie? Dan is het volgen van een mbo-opleiding misschien iets voor jou! Naast een externe mbo-opleiding kun je geheel kosteloos ook de interne opleidingen mbo-3 Retailspecialist en de mbo-4 Retailmanager volgen. Na het behalen van je opleiding maak je een stap in je carrière!

Hbo opleiding via Vomar
Vomar biedt kosteloos de twee jaar durende opleiding Ondernemerschap en Retail Management Ad (Duaal) aan. De opleiding wordt verzorgd door NHL Stenden uit Leeuwarden. De lesdagen vinden plaats in ons eigen Opleidingslokaal (Alkmaar) in combinatie met de locaties van NHL Stenden in Amsterdam of Leeuwarden. Na het behalen van de opleiding maak je een stap in je carrière!

Iedereen kan bij ons doorgroeien. Voor je het weet ben je van hulpkracht de nieuwe directeur geworden. Maar er zijn meerdere routes die naar ‘Rome’ leiden. We kijken altijd naar jouw ambities, kwaliteiten en waar je blij van wordt bij het bepalen van je carrièrepad. Hieronder zie je enkele voorbeelden ter inspiratie.

Investeer in je toekomst

Als medewerker krijg je toegang tot supermarktleerrekening.nl. Voor iedereen in de winkel, op ons hoofdkantoor en in ons distributiecentrum die meer dan 12 uur per week werkt, is er een budget beschikbaar. Bekijk op supermarktleerrekening.nl welke training bij jou past.

Investeer in je toekomst

De Vomar carrièreborrel

Wil jij weten wat alle carrière- en doorgroeimogelijkheden zijn bij Vomar? Kom dan naar onze carrièreborrel in het AFAS Stadion! Tijdens deze borrel kun jij jezelf op de kaart zetten en laten zien dat je super gemotiveerd bent om door te groeien bij Vomar. De borrel wordt drie keer per jaar gehouden en is in een gezellige, informele setting. Benieuwd wanneer de volgende carrièreborrel is? Mail carriereborrel@vomar.nl.

Lees het verhaal van Carmen

De Vomar carrièreborrel

Zit je lekker in je huidige rol? Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen. Heb je interesse? Meld je dan bij je leidinggevende.

LEV! (Leiderschap en Vomar)

Voor Supermarktmanagers

Als Supermarktmanager werk je samen met je team hard om het succes van Vomar verder uit te bouwen. Om je daarin te ondersteunen is er LEV!. Samen met andere Supermarktmanagers volg je verschillende modules over leidinggeven en teamontwikkeling. Na het volgen met LEV! sta je nog steviger in je schoenen!

LEV! (Leiderschap en Vomar)