Vliegende start

Een goede start bij Vomar!

Een goed begin is het halve werk. Daarom start je bij Vomar meteen goed met ons introductieprogramma. Nog voor je eerste werkdag leer je daarmee je nieuwe werkgever kennen en volg je de benodigde trainingen voor jouw nieuwe baan. En ga je aan de slag als kaderlid? Dan ga jij van start in één van onze opleidingsfilialen. Met behulp van inwerkcoaches én onze inwerkprogramma's ben jij in een korte periode helemaal ingewerkt voor je eigen filiaal.

Vomar introductieprogramma

Al voor je eerste werkdag leer je als nieuwe medewerker Vomar kennen door het volgen van ons introductieprogramma. Dit volg je gewoon online, dat is wel zo makkelijk. Met behulp van video's, vragen en tips van collega's leer je alles over Vomar, je nieuwe functie én doe je alvast trainingen die nodig zijn voor jouw nieuwe baan. Zo ga je goed voorbereid aan het werk!
Vomar introductieprogramma

Voor Hulpkrachten en Verkoopmedewerkers

De eerste dag van je nieuwe werk kan heel spannend zijn. Daarom word je bij ons goed begeleid door een toegewezen maatje: een ervaren medewerker die je helpt bij het volgen van ons introductieprogramma. Met behulp van dit programma, waarbij je ook een echt introtourpaspoort ontvangt, leer jij alle afdelingen in je winkel kennen. Het paspoort ziet er niet alleen leuk uit, het is ook super handig in gebruik. Je vindt er verschillende opdrachten en checklistjes om je nieuwe functie helemaal eigen te maken. Dat noemen wij een goede start!
Voor Hulpkrachten en Verkoopmedewerkers
Na het volgen van de introtour kun je zelfstandig aan de slag!
Na het volgen van de introtour kun je zelfstandig aan de slag!

Vomar opleidingsfilialen

Voor kaderleden: Groente & Fruit Managers, Teamleiders, Assistent Supermarktmanagers en Supermarktmanagers

In onze opleidingsfilialen staan de inwerkcoaches klaar om jou klaar te stomen voor je nieuwe functie. Of je nu nieuw bent of doorgroeit bij Vomar. Dankzij hun ervaring leer jij binnen mum van tijd alles wat nodig is om je nieuwe functie straks goed te kunnen uitvoeren. Je leert alles over Vomar, de processen, klanten en medewerkers. Zo weet je straks precies wat er van jou wordt verwacht én wat je van anderen mag verwachten.

Vomar opleidingsfilialen

Onze inwerkprogramma's

In onze opleidingsfilialen zijn er twee verschillende inwerkprogramma's die je kunt doorlopen, geheel afhankelijk van je toekomstige functie.

Zo werken wij bij Vomar Voordeelmarkt
Voor Teamleiders en Groente & Fruit Managers

Vliegende Start!
Voor Assistent Supermarktmanagers en Supermarktmanagers

Onze inwerkprogramma's

Hans - Supermarktmanager

“Bij Vomar begrijpen we dat de eerste werkdagen niet alleen spannend zijn, maar ook bepalend voor een goede start van een nieuwe carrière bij Vomar. Om deze eerste weken van wennen zo goed mogelijk te ondersteunen, helpen wij nieuwe leidinggevenden om zich snel thuis te voelen en hun weg te vinden.”
Hans - Supermarktmanager

Opleiding

“Ik wil mensen een goede start geven en zorgen dat zij weten wat we van elkaar mogen verwachten. Of zij nu nieuw zijn bij Vomar of intern doorgroeien. Samen geven we handen en voeten aan de nieuwe functie. Dat hoeft niet in één keer goed, in de opleidingsfilialen mogen ze oefenen en fouten maken.”

Een succesvolle start van je carrière

Opgeleid in onze opleidingsfilialen

Bregitta - Supermarktmanager

“Vanaf de eerste dag voelde ik meteen de goede sfeer en de gedrevenheid van het team. Ik voelde mij al snel onderdeel van het team. Tijdens mijn inwerktraject liep ik elke week mee op een andere afdeling en voerde ik allerlei opdrachten uit. Hierdoor heb ik alles van A tot Z geleerd. Aan het einde van de week volgde steeds een evaluatie.”

Opgeleid in onze opleidingsfilialen

Ons inwerkprogramma in Alkmaar

Ook als je op ons hoofdkantoor gaat starten zorgen wij voor een goede start. Zo begin je met een e-learning waarin je alle collega’s en afdelingen leert kennen. Daarnaast ontvang je een buddy die jou de eerste weken begeleid en op weg helpt. Als je nog geen winkelervaring hebt, loop je ook een paar dagen mee in onze opleidingsfilialen om alles te leren over Vomar.

Ons inwerkprogramma in Alkmaar

Start je in ons distributiecentrum, bakkerij of slagerij? Dan ontvang jij een e-learning die specifiek gericht is op dit bedrijfsonderdeel en leer je alles over hoe wij werken bij Vomar. Samen met je buddy ga je de processen van A-Z in de praktijk leren en kun je binnen no-time zelf aan de slag in jouw nieuwe baan.