Werken in de,logistiek,undefined
Werken in de,logistiek,undefined
Werken in de logistiek Toon alle vacatures

Werken in de logistiek

7000 verschillende producten. Die worden allemaal gelost, zo kort mogelijk opgeslagen en dan weer verdeeld naar de winkels. Het gebeurt allemaal in ons distributiecentrum in Alkmaar. Een enorme logistieke operatie maar samen met je team zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt. Zo zorg je ervoor dat je collega’s in de winkel de schappen goed kunnen bijvullen en onze klanten blij boodschappen kunnen doen. Dankbaar werk dus, daar word jij toch ook blij van?

Modern distributiecentrum

Vomar heeft drie distributiecentra die allemaal naast elkaar liggen aan de Opaalstraat in Alkmaar. Moderne en duurzame DC’s met in elk gebouw ook een fijne kantine om even wat te eten en drinken met je collega’s.

In het Kruidenierswaren-DC liggen alle houdbare producten zoals pasta en hagelslag. In het vers-DC is het altijd lekker fris want daar verwerken we bijvoorbeeld alle zuivel, groente en fruit. Ons nieuwe actie-DC is zeer duurzaam ontworpen. Hiervoor hebben we een nieuwbouw ontwerpcertificaat ontvangen van Breeam-NL. Het is een prettige werkplek, zo ligt er vloerverwarming en is er fijn (dag)licht. Aan de gevel hangen vogelhuisjes, vleermuizenkasten, er staat een roofvogelkast en een uilenkast, waarmee deze roofdieren op een natuurlijke wijze ongedierte als muizen tegengaan. Daarnaast hebben we ook een insectenhotel. Op de daken van al onze distributiecentra liggen maar liefst 8.600 zonnepanelen.

Retourenhal

Vanuit de winkels komen ook diverse materialen terug die we kunnen recyclen. Zoals karton, bierkratten en lege flessen. In onze retourenhal help je met het verwerken daarvan. We hebben bijvoorbeeld speciale verwerkingsmachines die plastic flesjes en blikjes persen tot grote balen. Die balen besparen bijna 84.000km transport per jaar! Bekijk in onderstaand filmpje een impressie van onze retourenhal.

Werk waar je blij van wordt

De hele dag rijden vrachtwagens af en aan om producten af te leveren, bestellingen van winkels op te halen en materialen terug te brengen die we kunnen recyclen. Er is continu actie dus je dag vliegt voorbij. Je bent lekker zelfstandig aan het werk maar kan ook de gezelligheid opzoeken van je collega’s. En die collega’s zijn heel divers. We werken namelijk met mensen van diverse leeftijden en culturen. In onze logistiek kom je wel 50 verschillende nationaliteiten tegen!

Werk waar je blij van wordt

Werken in de logistiek brengt structuur en regelmaat en je weet precies wat er van je verwacht wordt. En je hoeft niet meer naar de sportschool, want je bent de hele dag door lekker in beweging.

Aan de slag

In onze DC’s werken we met moderne technieken. Als Orderpicker krijg je bijvoorbeeld een headset op en hoor je op welke locaties je producten mag verzamelen. Voice picking heet dat. Je rijdt rond in een reachtruck of pakt pallets op grote hoogte met je heftruck. En een stijve nek ga je daar niet van krijgen want dankzij een camerasysteem kun je precies op je scherm zien of je de pallet op grote hoogte goed pakt.

Aan de slag

Onze DC’s zijn van ’s morgens vroeg tot ’s avonds open, zeven dagen per week. Dat betekent dat je je werktijden super flexibel kan indelen zodat je naast je werk nog genoeg tijd overhoudt voor andere leuke dingen. Je kunt dus ook ’s avonds en in het weekend aan de slag.

Goed geld verdienen

Alle collega’s in de logistiek doen een fantastische job, daarom is een goed salaris dik verdiend!

We zijn transparant in onze salarissen. Bij de vacatures staan altijd salarisindicaties en hieronder zie je diverse lonen bij elkaar ter illustratie. Alle salarissen zijn o.b.v. een werkweek van 40 uur. We betalen iedere periode van 4 weken je salaris uit, 13 keer per jaar in totaal dus.

Functie Salaris per 4 weken* Salaris per maand*
Logistiek Medewerker Tot € 2.500 Tot € 2.708
Medewerker Reachtruck Tot € 2.650 Tot € 2.871
Afdelingsmanager Logistiek Tot € 4.050 Tot € 4.388
Manager Operations Logistiek Tot € 5.900 Tot € 6.392

*Salarissen o.b.v. werkweek van 40 uur, exclusief vakantiegeld en eventuele emolumenten en toeslagen. Salaris is afhankelijk van werkervaring en gebaseerd op de bijbehorende cao. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze salarisindicaties.

Heb je een bijbaan in de logistiek, dan krijg je een all-in loon. Dat betekent dat alles (ADV-, vakantiegeld- en vakantie uren-toeslag) meteen in je salaris wordt betaald en je dus nooit hoeft te wachten op je geld.

Leeftijd All-in uurloon
16 jaar € 10,65
17 jaar € 10,65
18 jaar € 10,65
19 jaar € 10,65
20 jaar € 14,19
21 jaar € 17,74

*Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze uurlonen.

Ontwikkel- en promotiekansen

Bij Vomar ben je altijd in beweging. In beweging tijdens je werk maar ook je ontwikkeling staat nooit stil. We promoten namelijk graag dat onze collega’s hun talenten verder bij ons kunnen ontwikkelen. Doe ervaring, kennis en kunde op en leer elke dag van je collega’s. Je krijgt bij ons de vrijheid om eigen initiatief te nemen en veel eigen verantwoordelijkheid. Zo haal je het beste uit jezelf!

Bij Vomar hebben we niet alleen de beste promoties voor onze klanten. Wil je echt carrière maken? Dan investeren we ook graag in je met ons opleidingsaanbod en bieden we volop promotiekansen. Zo kun je op kosten van Vomar je reachtruckcertificaat halen of betalen we je mbo-opleiding logistiek. Ook kun je vanuit de logistiek een stap maken naar uitdagende functies op ons hoofdkantoor of in de winkels.

Op ieder niveau hebben we superleuke banen

Ben je minimaal 16 jaar oud en zoek je een leuke bijbaan? Solliciteer dan op een bijbaan. Ga voor een ‘baan’ als je aan de slag wilt voor meer dan 13 uur per week. Heb je al ervaring en zoek je een leidinggevende rol? Bekijk dan onze managementfuncties eens! We hebben ook diverse kantoorbanen binnen de logistiek.