Vomar staat voor Voordeelmarkt

Familiebedrijf

Vomar staat voor Voordeelmarkt. En een voordeelmarkt zijn we al sinds 1968 toen vader en zoon Zwanenburg hun eerste winkel openden in IJmuiden. En nu ruim 55 jaar later zijn we nog steeds een familiebedrijf. Dat betekent dat we onze eigen keuzes kunnen maken en niet afhankelijk zijn van aandeelhouders. Zo kunnen we alle voordelen geven aan onze collega’s en de klanten!

Familiebedrijf

Snelstgroeiende supermarkt

En dat wordt gewaardeerd! We behoren al jaren tot de snelst groeiende supermarkten van Nederland. Omdat we hard groeien in het aantal winkels, maar ook omdat er steeds meer klanten naar onze bestaande winkels komen. We hebben momenteel 96 winkels in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht. We verwelkomen elke week maar liefst 1.400.000 klanten in deze winkels! In Alkmaar vind je ons hoofdkantoor, distributiecentrum, slagerij en bakkerij.

Snelstgroeiende supermarkt

Vomar is dé kwaliteitsdiscounter van Nederland

Eigenlijk is het heel simpel: we gedragen ons als echte kruideniers. Alles wat we niet uitgeven, hoeven we later ook niet terug te verdienen. Door deze lage-kosten-cultuur kunnen we de prijzen van onze producten dus ook zeer laag houden. Zonder ooit in te leveren op de kwaliteit. Zo zorgen we er met z'n allen voor dat lekker eten en drinken voor iedere portemonnee betaalbaar blijft. We willen een zo goed mogelijke supermarkt zijn waar klanten prettig boodschappen doen en waar ze niet teveel betalen voor producten die ze iedere dag nodig hebben.
Vomar is dé kwaliteitsdiscounter van Nederland

Vomar kost niet de wereld

Daarnaast laten we ook zien dat discount en duurzaam heel goed samen gaan. We zijn zuinig met energie, grondstoffen en onze omgeving. En zo kunnen we weer éxtra zuinig zijn met ons geld. Want alles wat wij besparen is niet alleen beter voor de wereld, maar ook voor de portemonnee. En daarom kunnen wij met trots zeggen: Vomar kost niet de wereld! Wil je meer weten over onze duurzame initiatieven? Je leest het in dit magazine.

Vomar kost niet de wereld

Onze voordelen

Elke dag zijn we met z’n allen hard aan het werk voor onze klanten. We geloven er in dat al onze collega’s altijd hun best doen om de klant tevreden te stellen. Maar we realiseren ons ook dat het soms misschien nét even niet lukt. Daarom hebben we 3 garanties, oftewel beloften naar de klant. Zo hebben we voor onszelf een goede stok achter de deur om de klant altijd blij te maken. En kan de klant er op vertrouwen altijd prettig boodschappen bij ons te doen.

3 garanties

Onze 3 garanties zijn: de laagste prijs, de beste kwaliteit en de snelste service. Bij Vomar gaan een lage prijs en de beste kwaliteit écht hand in hand. We produceren zoveel mogelijk producten (brood en vlees) zelf en kunnen zo de kosten laag houden en toezien op de kwaliteit. En de klant kan altijd vlot boodschappen doen omdat we direct een kassa openen als er vier wachtende klanten in de rij staan. Lukt het een keer per ongeluk niet? Dan krijgt de klant de boodschappen gratis.
3 garanties

Voordelen bieden we niet alleen aan onze klanten, maar ook aan onze collega's. Deze voordelen zijn: werk waar je blij van wordt, een goed geld verdienen en volop ontwikkel- en promotiekansen. Dus elke dag met plezier naar je werk én een goed salaris. Dat werkt in je voordeel!

Werk waar je blij van wordt

Werk waar je blij van wordt

Ontdek meer
Goed geld verdienen

Goed geld verdienen

Ontdek meer
Ontwikkel- en promotiekansen

Ontwikkel- en promotiekansen

Ontdek meer