Werken bij ons Distributiecentrum 

In Alkmaar vind je, naast ons Servicecentrum, ook ons Distributiecentrum. De medewerkers zijn hier dagelijks bezig om onze winkels te bevoorraden. Vanuit Alkmaar worden alle beschikbare artikelen opgeslagen en tijdig en op correctie wijze geleverd aan onze filialen. Het Distributiecentrum bestaat uit de afdelingen Vers, Kruidenierswaren, Retouren en Transport.

Werken bij het Distributiecentrum is elke dag verschillend. Als Logistiek Medewerker krijg je de gelegenheid om door te groeien, naar bijvoorbeeld de functie Logistiek Teamleider. Tim, Logistiek Medewerker, vertelt je meer over de kansen en de veelzijdigheid van zijn functie in onderstaande video. 


Werken bij onze Productiebedrijven

Naast het Distributiecentrum bevinden zich ook onze Productiebedrijven: de Centrale Bakkerij en Centrale Slagerij en Worstmakerij. Doordat we deze productiebedrijven zelf in huis hebben, kunnen we snel schakelen en inspelen op de vraag vanuit de filialen. Dagelijks produceren we volgens authentieke recepten kwalitatief hoogstaande producten op grote schaal. Zo kunnen we ons onderscheiden door professionaliteit en passie voor het product.

Ben je benieuwd hoe het is om bij onze Productiebedrijven te werken? Bekijk dan de video's van Mark en Richard. Zij kunnen je precies vertellen hoe het is om bij ons te werken. Onder de video's vind je de verschillende vacatures voor zowel het Distributiecentrum als de Productiebedrijven.