Werken in het filiaalkader of -management


In één van onze winkels zorg jij er iedere dag weer voor dat de winkel er fantastisch uitziet en dat onze klanten tevreden de winkel verlaten. Dat doe je natuurlijk niet alleen, want jij geeft leiding aan een enthousiast team van medewerkers. 
 

Teamleider
Als Teamleider zorg je ervoor dat op de afdeling KW, Kassa of Vers de dagelijkse zaken goed verlopen. Jij bent het aanspreekpunt en het voorbeeld voor jouw team.

Lijkt het je leuk om als Teamleider aan de slag te gaan? Ardian vertelt je alles wat je moet weten over de functie in onderstaande video.

 

Afdelingsmanager
Als Afdelingsmanager ben je verantwoordelijk voor een aantal afdelingen in de winkel en je geeft leiding aan de medewerkers. Jij motiveert de medewerkers om elke dag weer een fantastische afdeling voor onze klanten neer te zetten.

Benieuwd naar deze functie? Remco vertelt je er alles over in onderstaande video. 

 

 

Supermarktmanager
Supermarktmanagers zijn verantwoordelijk voor het financieel, operationeel, commercieel en personeelsmanagement van de winkel. Je stuurt dagelijks een team aan en motiveert medewerkers om elke dag kwaliteit te bieden.

Meer weten over je rol als Supermarktmanager? Bekijk onderstaande video van Supermarktmanager Erwin.

 

Wil jij ook deel uitmaken van ons kader- of managementteam en ons helpen om processen te verbeteren en nóg betere resultaten te behalen? Bekijk dan snel de vacatures hieronder.