Werken bij Vomar

Werken bij Vomar betekent deel uitmaken van een team dat samen voor het beste resultaat gaat. Elke dag werken wij met ruim 10.000 medewerkers keihard om onze klanten de winkels te kunnen bieden die zij van ons mogen verwachten. Of je nu in een winkel, het Distributiecentrum, op het Servicecentrum of in onze Productiebedrijven werkt: elke medewerker telt en draagt hieraan bij. Onze klanten kunnen elke dag rekenen op de laagste prijs, de beste kwaliteit en de snelste service. En jij zorgt ervoor dat deze beloftes kunnen worden waargemaakt.

Werken in een team
Werken bij Vomar betekent deel uitmaken van een hecht team dat samen voor het beste resultaat gaat. Samenwerken maakt het werk niet alleen gezellig, maar ook productiever. Ga dus samen met een vriend of vriendin aan de slag, dan is elke werkdag een feest! Zorg jij voor een nieuwe collega? Dan ontvang je een wervingsbonus, lees hier alles over de wervingsbonus.

Over Vomar

Vomar is dé kwaliteitsdiscounter van Nederland. Dat betekent dat we elke dag de beste kwaliteit producten tegen de laagste prijs bieden. Wij zijn een succesvolle supermarktorganisatie met 97 filialen in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Gelderland en Utrecht. In 1968 startte de familie Zwanenburg met de eerste kruidenierswinkel in IJmuiden. Inmiddels hebben we ruim 10.000 medewerkers, verdeeld over onze winkels, ons Hoofdkantoor, ons Distributiecentrum en onze eigen Productiebedrijven (Centrale Warme Bakkerij, Centrale Slagerij en Worstmakerij, en Visboer).

Wekelijks ontvangen we ruim 1.400.000 klanten in onze winkels. Volgens onderzoeksbureau Nielsen zijn we voor het zesde jaar op rij zelfs autonoom de snelst groeiende supermarktorganisatie van Nederland en daar zijn we uiteraard heel trots op!

Bekijk de video waarin Jim Zwanenburg vertelt over ons dynamische en groeiende bedrijf:

Vomar is duurzaam en verantwoord

Bij Vomar vinden we Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen belangrijk. Als kruidenier zijn wij namelijk van nature zuinig. Zuinig met energie, grondstoffen en onze omgeving. Lees hier alles over MVO.