Carmen over de Carrièreborrel!

Carmen Spork was Teamleider en heeft na de carrièreborrel een opleidingstraject naar Assistent Supermarktmanager gevolgd. Vol enthousiasme vertelt ze over de borrel.

Destijds ging ze naar de borrel omdat ze op dat moment Teamleider was en ze graag de functie van Assistent Supermarktmanager wilde gaan vervullen. Ze had al een goed beeld van de functie, omdat het filiaal waar ze toen werkte het al een tijdje moest stellen zonder Assistent Supermarktmanager en ze gaandeweg al een aantal van deze taken op zich had genomen. Los van de carrièrestap wilde Carmen ook graag werken aan haar persoonlijke ontwikkeling en het doorgroeien naar een volgend functieniveau. Dit is ook zeker gelukt!

Carmen geeft aan dat ze zich goed voorbereid had op de avond. Ze had antwoorden paraat op vragen als: Waarom wil je doorgroeien? Hoe ziet de functie van Assistent Supermarktmanager er uit? Wat moet je nog leren? Wat zijn je sterke punten die je nu al in kan zetten? Vertel eens wat over jezelf? Deze goede voorbereiding samen met de relaxte en informele sfeer van de avond zorgden ervoor dat de zenuwen, die ze aanvankelijk voelde, al snel verdwenen.

Er liggen kansen voor iedereen

Het was volgens Carmen een superleuke avond. In een klein groepje ging ze langs verschillende tafels en raakte ze in gesprek met Rayonmanagers en HR Business Partners. “Het leek wel een speeddate sessie!” vertelt Carmen lachend. Ze heeft geen spijt van haar deelname aan de carrièreborrel. Ze is inmiddels, na een intern opleidingstraject, benoemd tot de functie van Assistent Supermarktmanager Vers. In deze functie maakt ze, als ware ambassadeur, ook haar medewerkers enthousiast om vooral naar de carrièreborrels te gaan.


Er liggen kansen voor iedereen, aldus Carmen. Je moet het zelf doen en je hebt niets te verliezen, iemand anders gaat het niet voor je fixen!

Wil jij net als Carmen een mooie vervolgstap maken? Kom dan naar de carrièreborrel. Stuur een mail naar carriereborrel@vomar.nl