Werken bij Vomar

Bij Vomar gaan we altijd voor groei. We zijn dan ook altijd op zoek naar enthousiaste collega’s die onze teams komen versterken. Van Hulpkrachten tot Filiaalmanagers voor onze winkels, maar ook bijvoorbeeld Categorie Managers, Inkopers en Logistieke Medewerkers voor ons Servicecentrum en onze Productiebedrijven in Alkmaar.

Daarbij bieden we aan onze medewerkers allerlei mogelijkheden voor ontwikkeling, zowel op werkgebied als op persoon vlak. Benieuwd naar Vomar Voordeelmarkt en hoe het is om te werken voor een groeiend en dynamisch bedrijf? Bekijk de video's. 

In de video's laten we onze medewerkers aan het woord, want zij kunnen jou het beste vertellen hoe het is om bij Vomar te werken. Enthousiast geworden? Bekijk de openstaande vacatures en solliciteer direct. 

Filialen - Hulpkracht

Als hulpracht vind je het leuk om een goede afdeling neer te zetten, zodat alle klanten tevreden de winkel verlaten. Je bent flexibel en vindt het dan ook geen enkel probleem om op verschillende afdelingen ingezet te worden. je werkt ook graag een paar uur na schooltijd, weekenden en vakanties. De werkzaamheden zijn erg divers en geen dag is hetzelfde. Benieuwd hoe het is om bij Vomar aan de slag te gaan als hulpkracht? Luuk en Kayleigh vertellen je graag alles over het werken bij Vomar. 

Filialen - Teamleider

Als teamleider zorg je ervoor dat op de afdeling KW, Kassa of Vers de dagelijkse zaken goed verlopen. Jij bent het aanspreekpunt én voorbeeld voor jouw team. Je draagt graag een steentje bij aan het inwerken en ontwikkelen van medewerkers en dat doe je graag in een door jou gecreëerde gezellige werksfeer. Eén van onze Teamleiders is Ardian. Hij is begonnen als Hulpkracht en is inmiddels doorgegroeid tot Teamleider. Wil je weten hoe het is om naast je studie als Teamleider bij Vomar aan de slag te gaan? Check dan zijn video!

Filialen - Assistent Supermarktmanager

Als Assistent Supermarktmanager zorg je dat onze klanten op jouw afdeling de kwaliteit krijgen die ze mogen verwachten. Jij weet van aanpakken en daarmee stimuleer je ook je team om hetzelfde te doen. Iedere dag weet je jezelf en je team te motiveren om een goede afdeling neer te zetten. Daarnaast vervang je ook de Filiaalmanager bij afwezigheid en ben je verantwoordelijk voor de resultaten op de afdeling. Assistent Supermarktmanager Remco zorgt met zijn team van 45 medewerkers er elke dag weer voor dat zijn afdeling er goed bij staat. Wil jij weten wat Remco leuk vindt aan zijn functie? Bekijk dan zijn video!

Filialen - Filiaalmanager

Als Filiaalmanager ben je verantwoordelijk voor het financieel, operationeel, commercieel en personeelsmanagement voor jouw filiaal. Je stuurt dagelijks jouw (management)team aan. Door hen te coachen, zorg je dat ze gemotiveerd zijn om onze klanten elke dag de kwaliteit te bieden die ze verwachten. Jij bent het gezicht van de winkel en sterk in klantenbinding. Filiaalmanager Erwin zorgt er samen met zijn team voor dat zijn winkel er elke dag weer goed bij staat en zijn klanten de winkel tevreden verlaten. Ben je benieuwd naar deze functie? Bekijk dan zijn video. 

Marketing - Marketing Manager

Op de afdeling Marketing zorgen we ervoor dat het merk Vomar op de kaart staat in ons marktgebied. Benieuwd hoe onze marketingafdeling eruit ziet? Check dan de video van onze Marketing Manager!

 

Centrale Warme Bakkerij - Operationeel Manager

In Alkmaar zijn ook onze Productiebedrijven gevestigd, waaronder de Centrale Warme Bakkerij. Met de groei van Vomar, groeit ook onze Bakkerij mee. We hebben dan ook mooie plannen voor 2020, waar we enthousiaste medewerkers en bakkers voor kunnen gebruiken. Operationeel Manager Mark vertelt je graag alles over de werkzaamheden bij onze bakkerij. 

Centrale Slagerij en Worstmakerij - Projectmedewerker

Ook onze Centrale Slagerij en Worstmakerij is in Alkmaar gevestigd. Doordat we onze eigen slagerij en worstmakerij in huis hebben, kunnen we snel en effectief super verse producten leveren aan onze winkels. Projectmedewerker Richard vertelt je graag meer over de diverse werkzaamheden in onze Centrale Slagerij. Bekijk snel zijn video!

Distributiecentrum - Logistiek Medewerker

Als Logistiek Medewerker in ons Distributiecentrum zorg je er samen met je collega's voor dat al onze filialen iedere dag weer nieuwe voorraad krijgen. Je verzamelt orders voor de filialen, je sorteert pallets en haalt bijvoorbeeld lege containers en pallets op. Tim vertelt je meer over zijn verantwoordelijkheden, maar ook over de samenwerking met zijn Teamleider en de groei die hij heeft doorgemaakt.