Werken bij Vomar

Bij Vomar gaan we altijd voor groei. We zijn dan ook altijd op zoek naar enthousiaste collega’s die onze teams komen versterken. Van Hulpkrachten tot Filiaalmanagers voor onze winkels, maar ook bijvoorbeeld Categorie Managers, Inkopers en Logistieke Medewerkers voor ons Servicecentrum en onze Productiebedrijven in Alkmaar.

Daarbij bieden we aan onze medewerkers allerlei mogelijkheden voor ontwikkeling, zowel op werkgebied als op persoon vlak. Benieuwd naar Vomar Voordeelmarkt en hoe het is om te werken voor een groeiend en dynamisch bedrijf? Bekijk de video's. 

In de video's laten we onze medewerkers aan het woord, want zij kunnen jou het beste vertellen hoe het is om bij Vomar te werken. Enthousiast geworden? Bekijk de openstaande vacatures en solliciteer direct. 

Hulpkracht

Als hulpracht vind je het leuk om een goede afdeling neer te zetten, zodat alle klanten tevreden de winkel verlaten. Je bent flexibel en vindt het dan ook geen enkel probleem om op verschillende afdelingen ingezet te worden. je werkt ook graag een paar uur na schooltijd, weekenden en vakanties. De werkzaamheden zijn erg divers en geen dag is hetzelfde. Benieuwd hoe het is om bij Vomar aan de slag te gaan als hulpkracht? Luuk en Kayleigh vertellen je graag alles over het werken bij Vomar. 

Teamleider

Als teamleider zorg je ervoor dat op de afdeling KW, Kassa of Vers de dagelijkse zaken goed verlopen. Jij bent het aanspreekpunt én voorbeeld voor jouw team. Je draagt graag een steentje bij aan het inwerken en ontwikkelen van medewerkers en dat doe je graag in een door jou gecreëerde gezellige werksfeer. Eén van onze Teamleiders is Ardian. Hij is begonnen als Hulpkracht en is inmiddels doorgegroeid tot Teamleider. Wil je weten hoe het is om naast je studie als Teamleider bij Vomar aan de slag te gaan? Check dan zijn video!

Afdelingsmanager

Als afdelingsmanager zorg je dat onze klanten op jouw afdeling de kwaliteit krijgen die ze mogen verwachten. Jij weet van aanpakken en daarmee stimuleer je ook je team om hetzelfde te doen. Iedere dag weet je jezelf en je team te motiveren om een goede afdeling neer te zetten. Daarnaast vervang je ook de Filiaalmanager bij afwezigheid en ben je verantwoordelijk voor de resultaten op de afdeling. Afdelingsmanager Remco zorgt met zijn team van 45 medewerkers er elke dag weer voor dat zijn afdeling er goed bij staat. Wil jij weten wat Remco leuk vindt aan zijn functie? Bekijk dan zijn video!